• ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΜΟΝΗ
    • ΒΙΒΛΙΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΑΛΜΥΡΑ
    • ΓΛΥΚΑ
    • ΣΠΙΤΙΚΑ
    • ΠΑΙΔΙΚΑ
    • VEGETERIAN
    • ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
Site logo
Sticky header logo
Site logo
  • ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΠΟΤΑ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ
PrevΓιατί είναι λάθος να πίνουμε το νερό παγωμένο;30 Αυγούστου 2019NextΖαχαροπλάστρια μετατρέπει τούρτες σε κεντήματα με λαογραφικά μοτίβα03 Σεπτεμβρίου 2019
  • Slider Αρχική
  • Αλμυρά
  • Πίτες - Πίτσες - Ψωμιά

Πίτσα με προσούτο σύκα και γκοργκοντζόλα

Σεπτέμβριος 3, 2019in Slider Αρχική 0 Likes

Εισαγωγή

Η δόση τον υλικών είναι για δυο πίτσες ,άρα θα πρέπει να προσαρμόσουμε και την ζύμη σας ανάλογα.


Υλικά

225 γραμμάρια μοτσαρέλα
225 γραμμάρια Γκοργκοντζόλα ή μπλου τσιζ
½ κρεμμύδι
8 σύκα
200 γραμμάρια προσούτο
8 φρέσκα σύκα


Εκτέλεση

Κόβουμε την μοτσαρέλα , τα σύκα και το κρεμμύδι σε κύβους.

Ανοίγουμε την ζύμη και την ψήνουμε για 5-6 λεπτά.

Την βγάζουμε και προσθέτουμε την μοτσαρέλα την  γκοργκοντζόλα , τα σύκα και τα κρεμμύδια.

Την ψήνουμε μέχρι να λυόσουν τα τυριά. Την βγάζουμε και προσθέτουμε το προσούτο. 


0 Likes
Αφήστε μια απάντηση

Click here to cancel reply.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Γευστικά Νέα

Εγγραφείτε για να μάθετε πρώτοι από όλους νόστιμα νέα και συνταγές!

Στείλε μας την συνταγή σου

Αποστολή Συνταγής
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies

© 2019 Tastyday. Σχεδιαστής AthensWeb.