Σπιτικό τυρί, της Μαρίνας Ηριώτου

Σπιτικό τυρί, της Μαρίνας Ηριώτου

Η διαδικασίας της παραγωγής τυριού στο σπίτι είναι απολαυστική και το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Η παρακάτω συνταγή εγγυάται ένα άψογο, απ όλες τις απόψεις, τυράκι, που πραγματικά θα το απολαύσετε! Δοκιμάστε

Σπιτικά αρωματικά ελαιόλαδα

Σπιτικά αρωματικά ελαιόλαδα

Ξεκινάμε από τη βασική παραδοχή ότι το «σπιτικό» είναι πάντα πιο δελεαστικό γιατί είναι δικό μας, γιατί κοπιάσαμε έστω λίγο για να το παρασκευάσουμε και γιατί μόλις το ολοκληρώσουμε, καμαρώνουμε

Ενα αξιοπρεπές γιαούρτι για τους κατοίκους της πόλης! του Ηλία Γιαννίρη

Ενα αξιοπρεπές γιαούρτι για τους κατοίκους της πόλης! του Ηλία Γιαννίρη

Το άρθρο αυτό, ο  Ηλίας Γιαννίρης από την αγαπημένη Ικαρία το έγραψε πριν από πολύ καιρό. Παραμένει, ωστόσο, εξαιρετικά ενδιαφέρον ( αν κρίνει κανείς και από τα χιλιάδες likes στο

Φτιάχνουμε σπιτικούς κύβους λαχανικών – κρεατικών – κοτόπουλου

Φτιάχνουμε σπιτικούς κύβους λαχανικών – κρεατικών – κοτόπουλου

Λαχανικών Επιλέγουμε λαχανικά της αρεσκείας μας ( κόκκινες, πράσινες, κίτρινες πιπεριές, πράσα, σπαράγγια κα), τα οποία συνδυάζουμε μαζί με κρεμμύδια, καρότα και σέλινο, συστατικά απαραίτητα για νόστιμο, υγιεινό και θρεπτικό

Πώς να φτιάξετε τα δικά σας αποξηραμένα φρούτα

Πώς να φτιάξετε τα δικά σας αποξηραμένα φρούτα

Πως να φτιάξετε τα δικά σας αποξηραμένα φρούτα Τα αποξηραμένα φρούτα αποτελούν ένα γρήγορο, εύκολο και θρεπτικό κολατσιό ή λιχουδιά, την οποία μπορούν ακόμα και τα παιδιά να παίρνουν στο

Στολιδάκια της τελευταίας στιγμης από κανέλα, μπάλες γεμιστές και πορτοκαλόφλουδες!

Στολιδάκια της τελευταίας στιγμης από κανέλα, μπάλες γεμιστές και πορτοκαλόφλουδες!

Στολιδάκια για το δέντρο, τις κουρτίνες, τα παράθυρα και το γιορτινό τραπέζι από τα καλούδια της κουζίνας μας, ακόμα και από τα αποφάγια μας. Σας ξενίζει; Κι όμως. Στύψτε καλά

Μία υπέροχη, κατάλευκη ζύμη για τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μας!

Μία υπέροχη, κατάλευκη ζύμη για τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μας!

Όταν την πρωτοανακάλυψα, ενθουσιάστηκα! Είναι πανεύκολη στην παρασκευή της, κατάλευκη και τόσο απαλή που θέλεις να τη φας! Δεν τρώγεται όμως!!! Φτιάχνει καταπληκτικά στολίδια για το δέντρο, για χριστουγεννιάτικες γιρλάντες,