Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κρέμα μήλου/κερασιού, από την Helena’s Greek Cooking

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κρέμα μήλου/κερασιού, από την Helena’s Greek Cooking

Το λατρεμένο παραδοσιακό γλύκισμα απογειώνεται με τη σάλτσα μήλου ή κερασιού στην καταπληκτική αυτή συνταγή της κ. Ελένης Μαρτίδου από το λαχταριστό Helena’s Greek Cooking Υλικά: 3/4 ποτηριού (νερου) ελαιόλαδο

Σοκολατόπιτα γρήγορη και ζουμερή, της κ. Ευαγγελίας Ζαχαροπούλου

Σοκολατόπιτα γρήγορη και ζουμερή, της κ. Ευαγγελίας Ζαχαροπούλου

ΥΛΙΚΑ   2 ½ φλιτζάνια αλεύρι φαριν απ 2 φλιτζάνια ζάχαρη 2 αβγά ½ φλιτζάνι αραβοσιτέλαιο 2 βανίλιες 2 φλιτζάνια γάλα ½ φλιτζάνι κακάο 2 κουταλάκια του γλυκού μπεικιν παουντερ

Εύκολη μηλόπιτα με Cranberries, απότο Helenas’ Greek Cooking

Εύκολη μηλόπιτα με Cranberries, απότο Helenas’ Greek Cooking

Μηλόπιτες υπάρχουν άπειρες συνταγές, ωστόσο αυτή είναι από της νοστιμότατες και εύκολες με Cranberries… Υλικά: 1 ποτήρι νερού ζάχαρη στεβιας (βλέπε φώτο ) η κρυσταλλική 1 ποτήρι νερού γιαούρτι (οχι

Ντόνατ : Ο λαχταριστός λουκουμάς με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων

Ντόνατ : Ο λαχταριστός λουκουμάς με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων

Είναι στρογγυλά , είναι ζουμερά , είναι λαχταριστά . Τα ντόνατς ή αλλιώς οι τηγανιτοί ή ψητοί λουκουμάδες με ζάχαρη και κανέλα ή γλάσο γιορτάζουν κάθε πρώτη Παρασκευή του Ιουνίου

Ρυζόγαλο με μαστίχα Xίου. Μια «κλασσική αξία» σε νέα εκδοχή

Ρυζόγαλο με μαστίχα Xίου. Μια «κλασσική αξία» σε νέα εκδοχή

Το Ρυζόγαλο είναι από τα πιο αγαπημένα γλυκά μικρών και μεγάλων. Είναι θρεπτικό, νόστιμο και μπορείτε να το απολαύσετε για πρωϊνό, απογευματικό ή επιδόρπιο. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι αντίστοιχες